Home Власність Що одягнути чоловікові на новорічний корпоратив у своїй компанії

Що одягнути чоловікові на новорічний корпоратив у своїй компанії

by buma888

Для новорічного корпоративу чоловікові варто вибрати елегантне та святкове вбрання, яке відповідатиме стилю заходу. Новий рік – дуже світле і урочисте свято і навіть якщо у вас в компанії строгий класичний дрес-код, то на новий рік дозволяють нарядитися більш вільно, красиво і стильно.

Костюм: Класичний чорний або темно-синій спортивний костюм чоловічий на флісі – безпечний та стильний вибір. Якщо захід неформальний, можна розглянути яскравіші кольори або цікаві візерунки. І взагалі у будь-якого чоловіка в гардеробі має бути хоч один класичний костюм-брюки та піджак. Бажано темного кольору що б ви могли застосувати його до будь-якого заходу. Так, можливо ви його часто одягати не будете. Та й класичний костюм – це база, яка не змінюється роками, так що сміливо купуйте фасон який вам підійде і нехай він буде у вас. Можливо у Вас залишився костюм з Вашого або іншого весілля про який вже давно забули, і можливо цей варіант Вам зараз дуже пасуватиме.

Сорочка: Біла сорочка – це класика, яка чудово поєднується з будь-яким костюмом. Для більш неформальної ситуації підійде сорочка в смужку або з іншим ненав’язливим візерунком. Так само дуже стильно і модно виглядатиме сорочка шляхетних відтінків таких як бордовий або темно-зелений, а також синій і блакитний.

Краватка або метелик: Виберіть аксесуар відповідно до вашого особистого стилю. Краватка може бути з різдвяними мотивами або в тон костюму, а метелик додасть вишуканості. Тут вибирайте те, що вам подобається.

Взуття: Чорні класичні туфлі будуть доречними майже на будь-якому заході. Можна також вибрати сміливіший варіант, наприклад, туфлі в колір костюма. Але майте на увазі, що вони повинні бути акуратними чистими і якісними. Адже саме взуття у чоловіка визначає успіх та позицію у суспільстві.

Аксесуари: Запонки, годинник та пояс можуть стати відмінним доповненням до образу. Не забудьте про елегантну кишенькову хустку. Це з одного боку гойдається дрібницею, але насправді всі ці невеликі аксесуари роблять образ повноцінним гармонічним і закінченим.

Не забувайте, що головне — почуватися комфортно та впевнено у вибраному вбранні. Нехай ваш образ буде відображенням святкового настрою та корпоративного стилю вашої компанії. Не бійтеся виявлятися і бути яскравим на цьому святі життя. З наступаючим Новим роком!

You may also like

Leave a Comment

@ BestChicago.net, 2018-2022.